Om oss 

Hvem er iPimpnorge.no?

iPimp ble grunnlagt i 2012 og ble raskt kjent som et av Norges største leverandører av reservedeler for mobil og nettbrett. Vi leverer både til privatpersoner og bedrifter. 

Vi har stort lagerbeholdning på alle merker og modeller av nettbrett og smarttelefoner, i tillegg til verktøy og utstyr. Til sammen har vi over 6400 varer på nettbutikken vår.

Firma: Tekhuset AS (NO 921 398 042 MVA)
Adresse Lager: Strømsveien 318, 1081 Oslo
Adresse Kontor: Storgata 19, 0184 Oslo
E-post: [email protected]

Hvor holder vi til?

Hovedlageret vårt basert på Alnabru i Oslo gir oss tilgang til rask levering og enkel logistikk.

Dersom du bestiller varer fra oss med lagerstatusen: «På lager», vil du normalt kunne hente varene på postkontoret innen 1 til 3 virkedager etter at du har sendt inn bestillingen.

Dette resulterer til at vi kan sikre våre kunder rask leveringstid over hele Norge. Vi er såpass raske at vi garanterer 1 til 3 virkedager levering. (Gjelder ikke varer som er merket som bestillingsvare).

Dersom du skulle oppleve å motta feil vare er også retur og garanti prosessen mye enklere for deg som kunde. Du slipper å sende f.eks til Kina eller Sverige. 

Velkommen innom for en trygg handel!

Hente varer selv?

Dersom du ønsker å hente varer selv. (For å unngå frakt). Kan dette også gjøres direkte fra vårt lager. Det er viktig at du ringer oss på forhånd slik at vi kan gjøre klart bestillingen for deg.

Vi holder til i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS, på 3. etasje. Når du ankommer, kan du henvende deg på resepsjonen. (Døren under det blåe skiltet).

Dersom du trenger hjelp, har vi profesjonelle kundebehandlere som står klare for å hjelpe deg. Trykk her for kundeservice.

Våre åpningstider er fra mandag til fredag Kl 08:00 – 16:00. Lørdag og Søndag har vi stengt.