iPhone deler

iPhone deler: Vi har et stort sortiment av reservedeler til iPhone og tilbehør. Hos oss finner du alle salgs mulige iPhone deler, der i blant: iPhone skjerm, batterier, iPhone lade-kontakt, SIM-kortholdere, hjem-knapp, front og bak-kamera moduler, høyttalere og mye mer. Kun 1 til 3 dager leveringstid over hele Norge.

Stort utvalg av iPhone deler.

iPimpnorge.no er Norges største reservedelslager. Vi tilbyr reservedeler kompatible med alle Apple iPhone modeller. På vår nettbutikk vil du finne alt fra iPhone LCD skjermer, glass, touch, flex-kabler, iPhone batterier, kabler, sim-kort, kamera, høyttaler, mm. Enten om det gjelder iPhone 11 Pro Max deler, iPhone 11 Pro deler, iPhone 11 deler, iPhone Xs deler, iPhone Xs Max deler, iPhone 8 Plus deler, iPhone 8 deler, iPhone 7 Plus deler, iPhone 7 deler, iPhone 6s Plus deler eller iPhone 6s deler. iPimpnorge.no har garantert den delen du trenger.

Siden 2011 har vi solgt over 10 000 deler. På vårt sortiment finner du over 2000 iPhone deler. Vi har også nødvendige verktøy, som blant annet: Komplette verktøysett, Pentalobe skrutrekker, Tri-Point skrutrekker, iPhone pinsetter, diverse spesialverktøy og annet. Om det er noe du lurer angående våre reservedeler til iPhone, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice.

Er du bedriftskunde? Handler du fast hos oss, vil du få unike rabatter på våre iPhone deler. Du får også kreditt og fakturerings muligheter. iPimpnorge.no har idag samarbeid med over 500 verksteder over hele Norge.

Høyeste kvalitet på reservedeler til iPhone.

Hos oss er kvalitet noe vi lever etter, og hvert eneste produkt blir gransket nøye for å teste om det holder våre høye krav til kvalitet. Dette gjelder spesielt alle våre skjermer og batterier vi lagerfører. Det er kjedelig om du skulle oppleve at skjermen ikke lenger responderer på berøring, eller at misfarging av pikslene oppstår, noe som kan skje på diverse skjermer av dårlig kvalitet. Eller at enkelte batterier forårsaker for mye varme og kan skade andre komponenter på din iPhone.

Vi samarbeider kun med seriøse produsenter som tar høy kvalitet på alvor, og kan derfor tilby livstidsgaranti på alle reservedeler du finner i nettbutikken. Skulle du oppleve funksjonalitet-feil med iPhone delene, kan du ta kontakt med vår kundeservice så ordner vi enten en ny del – eller pengene tilbake. Vi ønsker alle våre nye og gamle kunder velkommen inn til nettbutikken! Vi setter alltid pris på at du handler hos oss, og vi gjør alt vi kan for å opprettholde en god og høy kundeopplevelse!

I tillegg til å satse på kvalitet, har vi gått inn for å tilby et variert utvalg av iPhone deler:

  • iPhone Skjermer.
  • iPhone Batterier.
  • iPhone Ladeporter.
  • iPhone Kameraer.
  • iPhone Sim-Kort holdere.
  • iPhone Mikrofoner.
  • iPhone Knapper.
  • iPhone Flex Kabeler.

Se vårt komplette sortiment av iPad deler her! 

Lett å bytte iPhone deler selv:

Det å bytte deler på iPhone er ikke komplisert og det er svært lønnsomt. Man sparer både mye tid og penger ved å utføre reparasjonene selv. Vi i iPimp er svært opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg når du reparerer din egen telefon. Hvis du skulle trenge hjelp med noe under en reparasjon så er kundeservicen vår her for deg! Det finnes mange aktører der ute og det er viktig at man benytter seg av riktig reservedeler. iPimp er mer enn 8 års erfaring i bransjen og du kan være trygg på at du kun får deler av topp kvalitet!

De fleste nettbutikker tilbyr kun 1 års garanti på reservedelene sine, noe vi mener er for lite når det er snakk om reservedeler til elektronikk. Man vet aldri nå en komponent skulle slutte å fungere og du som sluttbruker skal ikke måtte lide av dette. Vi er så tygge på kvaliteten på våre deler til iPhone, at vi tilbyr livstidsgaranti på alle våre reservedeler. Dette betyr at hvis du skulle oppleve noe feil i produktet vårt x antall år etter du har montert delen, så står vi ansvarlig for eventuelle problemer som skulle oppstå med denne delen. Likevel kan vi betrygge deg med at vi har en svært lav retur rate på delene våres, og du vil mest sannsynlig aldri oppleve noe problematisk.

Skulle det være slik at du mottar en defekt del, så kan du sende en mail til kundeservicen vår: [email protected]. Du vil da kunne returnere varen til lageret vårt i Oslo, og deretter få tilsendt en ny del samme dag. Vi vet hvor viktig telefonen er for deg og din hverdag, og for at du skal slippe å vente på at vi mottar den defekte delen før du får tilsendt den nye reservedelen. Vi sender derfor en ny del med en gang vi har fått et bildet bevis om at den defekte varen er sendt.

Hvorfor kjøpe reservedeler fra oss?

iPimpNorge-teamet kan hjelpe deg med dine reservedeler ved å tilby et bredt spekter av utvalg for alle kunder fra vår butikk i Norge. Vi er eksperter på alle Apple reparasjoner, og tilbyr kvalitetsprodukter og rimelige produkter som hjelper deg med å fikse enhetene dine. Å kjøpe en ny telefon kan være dyrt, så i stedet finner du en individuell erstatning og reparerer selv.

Som en av Norges ledende innenfor iPhone deler kan vi hjelpe deg med nesten alle erstatnings komponenter eller verktøy du måtte trenge.

Hvordan finne riktig iPhone deler?

Når du skal finne riktige deler til din iPhone så er det først og fremst viktig å finne ut av hvilket problem telefonen din har. Når det gjelder en knust skjerm / defekt LCD eller et dårlig batteri så er det ikke så vanskelig å forstå hvor problemet ligger. Skulle det være andre problemer med telefonen som for eksempel dårlig internettforbindelse eller problemer med vibrasjonen så kan det være litt mer vrient. Vi har forsøkt å navnsette alle våre iPhone deler så presist som mulig slik at du skal forstå hvilken reservedel du måtte trenge.

Har du problemer med internettforbindelse så er det som regel wifi antennen som må byttes ut. Skulle du ha problemer med vibrasjonen på telefonene så er det mest sannsynlig vibrasjonsmotoren som må byttes ut. Skulle det være slik at du ikke forstår hvilke deler som må byttes ut på mobilen din så kan du ta kontakt med oss på kundeservice mailen så hjelper en ansatt deg mer enn gjerne.

Er du usikker på hvilken modell du har? Identifiser din iPhone.